SKRIVEHJELP OG KOMMUNIKASJONSRÅDGIVNING

Synes du det er vanskelig å skrive en god tekst selv? Overlat jobben til en fagmann! Er du i tvil om hvordan du skal kommunisere for å nå målgruppen? En rådgivende samtale om markedsføringen kan hjelpe deg på rett spor!

Er det vanskelig å skrive? Får du ikke til å formulere budskapet ditt i en tekst som flyter lett, og som framhever det viktigste? Strever du med å finne ut i hvilken ende du skal begynne?

Da skulle det sikkert føles godt å kunne overlate skrivejobben til en profesjonell skribent. Send oss den informasjonen vi trenger sammen med bestillingen din, så skal vi skape en god tekst for deg, en tekst som har alle forutsetninger for å nå fram til målgruppen med det du ønsker å få sagt!

Bruk kontaktskjemaet, følg instruksjonene der, og husk å fortelle oss hva du mener er det viktigste i det du sender oss!

Går du og grunner på hvordan du skal legge opp en ny kommunikasjonsstrategi? En strategi for hvordan bedriften eller organisasjonen du representerer skal kommunisere for å nå ut med det dere har å tilby - til nettopp dem dere ønsker å fortelle det til? En rådgivende samtale knyttet til en helhetlig vurdering av markedsføringen kan være en god hjelp inn på rett spor.

Les om Tekstrenseriet # Baryton Bokforlags kompetanse under Uttalelser og referanser.

For skrivehjelp og kommunikasjonsrådgivning betaler du for faktisk arbeidet tid - se Priser.